MIN MOR ÄR EN KO

Haha den sköna meningen sa precis en kille på idol..

Är hemma från jobb nu, har druckit mitt älskade vaniljte med mjölk i, precis like old times  & kollar på idol på tv4play nu. Alla kanalers play är min räddning när jag jobbar heltid liksom. Det går inte att passa programtider på tv längre, kanske lyckas en gång på tre månader typ haha..

Ska kolla vidare nu iaf & har inte lust att lägga mig tidigt idag så ska fan inte det, hehe!


MORGON

Åh så seg morgon! Trodde först när jag vaknade av väckarklockan att jag är ledig idag så blev jätteglad. Sen kom jag på mig själv att jag inte alls är det & måste verkligen upp direkt för att ha en chans att äta, fixa mig & hinna maila bby också.. Jobbigt! Jobbar 11,30-22 idag - är redan helt slutkörd & har faktiskt ont i huvudet!

Svinkallt ute också, 7 grader. Snacka om att tempen sjunker fort, igår vid samma tid var det strax över 9 ändå. Visst jag älskar höstmode & mina uggs men vet inte om jag är menalt redo för mörka kvällar & regn & konstant fuktigt all the time..

Nu ska jag iaf läsa någon blogg & sen bär det till jobbet..

KUNGARNA AV TYLÖ

Har precis sett det första avsnittet av Kungarna av Tylösand.. Trodde det skulle vara värre än vad det faktiskt var, tyckte iaf att det var helt okej. Kan inte påstå att jag hade så höga förväntningar men underhållning är det iaf hehe

Annars då..? Utekvällen igår var helt okej, kul att umgås med gänget igen men stället vi var på är inte riktigt min smak & nästa helg ska vi iaf köra hårt på my kind of place & då vill jag lova att det blir pardey!

& idag var det jobb 12-22. GALET mycket folk! Visst det var löning nyss men hallå.. Vad hände med lugna söndagen som jag alltid jobbar på..? Sålde runt 7000 över budget med en man kort.. Det gick bra iaf & blev klar med stängningen i vanlig tid. Skönt det för hade inte orkat stanna över en minut extra!

Nu ska jag läsa lite bloggar, ta reda på vad som hände under bloggawards & sen sova. Bilkörning imorgon kl 10 & sen jobb 12-22 igen. PUSS!


SLÖIS

Ligger & slöar i soffan efter bilkörningen. Gick asbra iaf & nu känner man äntligen av framsteg igen efter ett par långa pauser.. Kollar faktiskt på Camp Rock på 5an, haha världens barnfilm jag vet men fanns inget annat & det är skönt att se en film utan att behöva tänka

Efter det ska jag måla på nytt nagellack på tårna & sen fixa i ordning rummet lite, kaos just nu - kläder överallt..

Hörs sen


NOT HOW I EXPECTED

Kan inte precis påstå att det var såhär jag föreställde mig min fredagskväll. Hade fan lika väl kunnat jobba.. Tanken var nämligen att få prata med min baby hela natten men nä, nätet hos dom är tydligen borta. Jävla skitland med sina dyra interneträkningar & om man inte pröjsar så tar dom bort det dirr

Aja, nothing to do about it.. Huvudvärken är på topp iaf & snart kommer väl det dåliga humöret ikapp också.

Ska återvända till turkfilmen nu & sen får det bli nya säsongen av bbt!


HEMMA

Kom precis innanför dörren efter att ha tagit bussen ner till jobbet & hämtat sakerna som jag glömde igår & gått ut med hunden. Är varmare idag, typ 16 grader men ändå kyliga vindar så gött var det att ha min nya skinnjacka & den rosa fluff-halsduken..

Sorry för sämsta bilden men här är min älskade jacka, älskar det lila blanka fodret :)


FRESH START

Ny blogg nu.. Kom aldrig igång med en nystart på min förra. För mycket groll som har legat där så känns inte riktigt alls som att börja om, hehe. Får se hur länge denna håller bara :)

Ledig idag för tredje gången denna veckan.. Hade två ordinarie lediga dagar men sen så ville Preet byta så då var jag tvungen att få en till ledig dag hehe.. Inte mig emot ;) Fast nästa är ju fullproppad..

Hade tänkt & övningsköra idag men får se om jag orkar, ska ju ändå göra det imorgon & har redan gjort det massa denna veckan.. Har ju lust att bara sitta hemma & vila men å andra sidan så är det bra med träning & dessutom måste jag ner & hämta en grej på jobbet. Vi får se helt enkelt :)

Hörs senare peeps!


RSS 2.0