IN THE MIDDLE OF THE NIGHT

Här sitter jag & bloggar mitt i natten som vanligt  Nää, tänkte faktiskt krypa ner snart i sängen med nya fetaste mobilen ever & kolla lite avsnitt på svtplay & lite radio egoina. & som vanligt så är jag full av spring i benen & kli i fingrarna om nätterna.. Blir galen snart! Problemet är att när jag väl är ledig ligger jag som en klubbad säl i soffan hela dagen (vilket jag ifs är värd) men jag får ju aldrig ut någonting av mina idéer då.. I-landsproblem

Iaf, blir sinnes nyfiken på presenten som snart ligger & väntar på mig från bby. Tycker det är skitjobbigt att inte veta exakt! Har fått ledtrådar, eller okej. Jag vet vad det är men jag vill veta mer, typ se bild eller något hehe

Nä. Nu slog klockan prick & bums i sängen. Jobb 11,30-22 två dagar nu sen HELG & två fester!



POLICE

Jag måste ju säga att denna dagen ligger i topp 10 för mig, not!! Det var helt okej ända tills ikväll, bråkade med ett gäng & blev slagen. Inte riktigt så farligt som det låter egentligen men dumt nog blev jag slagen på ett ställe där jag har konstant ont ändå, så nu lär jag få mer smärta dygnet runt - tack för den! Polisanmälan är gjord iaf & jag är mest sur över att killen inte stöttar en som han borde göra. Skitsamma, jag klarar mig själv.. Gjorde jag idag & kan likfan göra alla andra dagar.


WHIP MY HAIR

No words needed!





LOUD

Sitter & lyssnar på Rihannas nya album, det funkar ju men har nog ingen riktig favorit.. Hon är lite upp & ner för mig, gillar henne fast ändå inte typ.

Håller även på att ladda ner alla Harry Potter filmerna  Ska se dom igen innan jag ser den nya så man friskar upp minnet lite, är riktigt dålig på att hålla koll på vad som händer i vilka filmer när det är uppföljare & så..

Har sovit mer eller mindre hela dagen, exakt vad jag behövde! Somnade vid 3 inatt, ändå inte så sent & vaknade efter 11 av min inbyggda simpsons väckarklocka. Varje vardag 11,20 på 6an är det simpsons så om jag är ledig & sover då så vaknar jag alltid då, haha! & sen såg jag jon & kate + 8 & sen sov jag lite till, tills efter 3 typ

& nu är det bara att fortsätta i samma tema som dagen - slappning!


TOKIG

Jag blir skogstokig snart! Har alltid så myyyycket med inspo på kvällarna/nätterna. Finns massor med saker jag vill göra men i och med att det är så mycket så blir ingenting gjort haha! Men ska nog sätta mig snart ändå med en sak, de andra får jag vänta lite med.. Ska nog skriva en lista så jag vet vad som behövs fixas  Förövrigt är jag ledig imorgon så denna natten blir kul! Har planerat att bara sitta hemma imorgon så no need for sleep haha!


CRAVINGS

SJUKT sugen på ny mobil! Vet inte varför egentligen, min funkar ju & den är helt okej. Men vill bara ha något nytt i guess

& så har jag tonvis med saker jag vill spana in på stan! Foundation, mascara, volympuder, söta toppar osv.. & När ska jag göra det? Jobbar ju hela denna veckan + helgen!

Dessutom utöver detta som jag vill lägga pengar på så vill jag även köpa onepiece & två resor - en till Turkiet & en till London med mami efter hennes födelsedag. Vill verkligen tillbaka till London igen! Finns så mycket kvar att se där & jag vill visa henne också. & även shoppingen  Känner att jag nog måste prioritera lite & kaaanske öppna min lönespec. som ligger & väntar på mig..


NO, THAT IS NOT CUTE

Hej & hå.. Ledig fredagskväll & ledig hela helgen också, underbart! Har haft mitt lilla fredagsmys med chips, godis & cola. Men ska självklart fortsätta  Inte ofta jag får tidiga hemmakvällar så passar på idag..

Imorgon är det party hos m som gäller! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men kommer nog på något. På dagen så blir det bara systemet, en sväng förbi jobbet & hämta ut something very sweet of mine

Tänkte köra några avsnitt av kardashians, mer gott & äta, fixa med min scrapbooking (om det är så det nu än heter?) ikväll och faktiskt unna mig att stanna uppe lite längre.

Funderar på en LITEN shoppingrunda imorgon. Eller nja, kalla det mer spana-in-om-grejer-har-landat-i-butik-än  Har på något vänster sån stooor craving för pyssla med saker eller liknande. Har precis gjort om rummet ju & alla mina kläder är fixade till tiptop (måste bara köpa extra galgar som vanligt!) & jag håller på med min scrapbook. Vafan finns det mer jag kan göra!? Pyssla med mig själv typ.. Får göra det imorgon ifs


LITE BABBEL

Kollade precis på ung & bortskämd, ganska roligt faktiskt. Vet redan vem som vinner men ändå.. Hon Olga Isabelle kommer ju från göteborg, eller nja. Snarare Partille men ändå, har sett henne ett par gånger. Dock tycker jag det skitkonstigt att hon är med här för hon la upp värsta vloggen för längesen där hon säger att så som hon beter sig på bloggen inte alls är så hon är. Vet inte? Aja, nothing important, bara lite babbel

Vi har hållt på att måla om mitt rum idag, eller ja. Vi har precis börjat.. Målat kanter & sånt. Fast min mamma gick iväg för ett tag sen & sen när jag gick och kollade så fortsatte hon måla. Så söt!  Har två kassa före-kort & ska definitivt ta efter-kort & sen lägga upp här! Dock måste jag till ikea så innan vettefan om jag ska göra det imorgon eller nästa lediga dag. Får se..

Nu ska jag prata vidare med turken & kika på svenska hollywoodfruar. PUSS!


DATASNILLE

Installerade precis nya msn, eller ja. Beta-versionen iaf.. Har bara hört klagomål om den men jag tycker den ser rätt bra ut. Dock hade jag lite problem med en funktion men jaja, tror det löste sig. & tack vare den så fick jag inse hur jävla länge jag har skjutit upp att städa i min dator. Jag som annars brukar vara duktig på det. Så ska sätta mig imorgon & rensa igenom hela burken! Den blir bara segare & segare för varje dag annars så verkligen hög tid att göra det nu!

Annars så är det inte mycket som händer. Ska sova nu, jobb imorgon. & på måndag ska jag köpa färg för nu jäklar ska det målas. Har velat göra om mitt rum hur länge som helst men har helt enkelt inte pallat. Men det tar vi då  Natti nu!


GODMORGON

Vaknade precis & flög upp med ett ryck pga telefonen. Är inte van vid att min andra mobil ringer & det var precis vad den gjorde nyss så där vaknade jag verkligen till! Annars brukar man ju få släpa mig ur sängen hehe..

Iaf, är uppe & myser med mitt vaniljte  Måste skicka iväg en sak till min chef så därför har jag på datorn nu.. Vettefan vad jag ska skriva alltså men jag har tid kvar att knåpa ihop något. Sen efter det är det jobb som vanligt..


JIMMY CHOO ♥ UGGS

Sitter uppe som vanligt om nätterna & fick nyss syn på detta samarbetet - jimmy choo & uggs. Av det jag har sett så ser det helt okej ut men tycker det är liiite överpris att ta 6000 kr bara för att dom lägger till ett extra märke. Bara uggs kostar ju redan 2000. Men jag hade ju inte precis tackat nej.. Så om någon känner sig extra givmild så vet ni var jag finns




RADIO

Som vanligt förfaller min blogg haha! Men jaja, ligger i sängen nu & lyssnar på radio egoina haha  Har varit ledig i två dagar nu & bara myst rundor här hemma. Åkte ifs in till stan igår & fixade naglarna. Blev skitgulligt!  Vi gjorde rosa fadedat glitter med utsmyckningar i form av rosor, blad & pluppar på varje nagel.

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva, ville bara uppdatera lite

RSS 2.0