ALLMÄNT

Andra jobbdagen idag.. Igår gick det bra fast som vanligt så var det tjafs mellan några - alltså inget som har ändrats sen jag har varit borta. Får se vad denna dagen har att erbjuda.. Men måste nog säga att jag MYCKET hellre hade stannat kvar hemma. Eller nja, helst hemma hos min älsklings & i hans armar

Börjar bli kallt ute igen & jag har ingen vinterjacka längre så får se till att ta på mig ordentligt, får inte bli sjuk innan Åre! Nu ska jag iaf borsta gaddarna & snart gå till bussen.. Hörs!

MOTION

& så var man nyduschad & fräsh, var trist att göra det själv bara hehe... Var ute förut med alex & rätt som det var så tänkte jag: nej nu fan ska jag springa lite. Har egentligen velat göra det i flera månader & även köpa gymkort.. Men självklart eftersom det är mig vi pratar om så har inget av det blivit gjort. Först nu då, ska börja jogga lite varje gång jag är ute med hunden & bara få in vanan typ. Sen kommer jag köra på längre & längre distanser. Hatade att springa i skolan men då låg ju mina tankar på annat än motion & dessutom klarar jag inte av när det gäller tider.. & jag vill gärna få upp mitt flås innan åre, brädan tar ju fan död på en men jag blir ALLTID mer motiverad till att fortsätta motionera efter jag har åkt bräda så jag vet att detta inte bara kommer vara i typ 2 veckor! Taggad till tusen!!

Jag har gjort kaoz med mitt rum. Väskor & påsar överallt! Dock har jag faktiskt lagt all min smutstvätt i korgen men resten bara ligger & skräpar löst överallt eller fortfarande i resväskan haha!

Aja, nu ska jag chilla en sådär 30 min tills jag ska ringa & väcka hjärtat..

Hade GÄRNA sprungit här!


HEMMA

Nu är jag hemma igen. Från underbaringen  Känns riktigt tungt & tårarna bränner bakom mina ögon, men försöker intala mig att det inte alls är lång tid kvar tills nästa gång & vi har ju faktiskt kontakt under stort sett hela dagen varje dag.

Ska lägga in bilder & berätta lite om allt senare.. Just nu har jag egen-tid med bloggar, latte & världsgod soppa


TRÖTT

Fyfaaaaan vad trött jag är! Är helt slut från topp till tå.. Jobbat igår & idag & så var jag ute igår kväll också, blev dock inte jättelänge & inte värsta festen men det var trevligt ändå. Men klart att även det tar på krafterna.. & jag blir inte piggare av att tänka på att jag har typ tusen saker att fixa innan jag åker på fredag :z

Aja.. Bara tre dagar kvar med jobb nu & jag börjar rätt bra tider. & sen på tisdag ska jag fixa naglarna, wie! Har absolut ingen aning om vilken färg men kommer nog på något, skön avkoppling & vardagslyx iaf!

Ska sova nu snart, så hörs

IT'S BEEN A LONG TIME SINCE I HAD SOME FUN

SEG men ledig dag. Kunde inte komma upp imorse & dra till stan som planerat utan sov till 12,30 & sen gick jag ut med doggen i hundra år.. Har bara softat hela dagen & kollat på mtv - maraton på ett program jag redan har sett allt på men det är så nice så kunde likaväl se det igen haha!

Ikväll ska jag bara ta det ännu mer lugn, duscha & pyssla om mig & sånt där tjejigt  Även skriva packlista i think.. Har redan knåpat lite på den men är inte alls klar.. Aja.. Nu blir det bloggar i vanlig ordning


2011

Första inlägget 2011 nu då

Nyår.. Mötte upp bästaste Emma i stan & handlade lite smått & gott  & sen åkte vi hem till mig. Åt mat, fixade oss & så var det iväg till Partille där festen skulle vara. Var rätt bra fest, det var lite allt möjligt där
& igår så när jag var på väg hem var det enda jag ville göra var att sova. Men kom hem till ett dukat bord & snart kom brorsan & hans fru (känns ovant att säga/skriva det!) och åt middag och myste här hela kvällen..

Och idag var det jobb, öppnade köket & det var nice. Hatar att stå i kassa! & min chef sa klockrenaste saken idag. Han vet inte att det förmodligen är på väg att bli verklighet :z Stackarn...

Vad annaaaars? Vill bara vara ledig hela dagarna & softa rundor. Men det är inte långt kvar nu tills jag får vara ledig! Har bara 8 jobbdagar kvar, wie!

Börjar bli helt sjukt trött så snart är det nog dags för någon serie & sängen..



RSS 2.0